Kayınbirader ile enişte arasındaki silahlı yumruklu kavga kamerada
DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde kayınbirader ile enişte arasında yaşanan silahlı, yumruklu kavga, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.
Alınan bilgilere göre, 23 Temmuz'da ilçenin Dere Mahallesi'ndeki bir markette alışveriş yapan R.L., bilinmeyen bir nedenle kayınbiraderi E.K., tarafından ateş edilerek yaralandı. E.K., ile yere yığılan eniştesi arasında yumruklu kavga yaşandı.
R.L., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından önce Eğil İlçe Devlet Hastanesi'ne, ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Kavga anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, polisin kaçan şahsı yakalaması için çalışmaları sürüyor.
Son Dakika › 3.Sayfa › Kayınbirader ile enişte arasındaki silahlı yumruklu kavga kamerada - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.