2 gündür aranan gencin cansız bedeni takla atan otomobilin içerisinde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

2 gündür aranan gencin cansız bedeni takla atan otomobilin içerisinde bulundu

Denizli'de 2 gün önce hakkında kayıp başvurusu yapılan 39 yaşındaki Tolga Erkan'ın cansız bedeni takla atmış bir otomobilin içerisinde bulundu.

17.02.2022 23:40  Güncelleme: 17:25

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde geçen pazartesi gününden beri kendisinden haber alınamayan Tolga Erkan'ın yakınları durumu polise bildirdi. Polis tarafından aranmaya başlanan Erkan'ın cansız bedeni Çardak ilçesinde takla atmış bir otomobilin içerisinde bulundu.

80 METREDEN UÇURUMA YUVARLANDI

Kınıklı Mahallesinde yaşayan ve eşinden boşandığı öğrenilen inşaat ustası Tolga Erkan, geçen pazartesi gününden itibaren kendisinden haber alınamadı. Babası Ramazan Erkan, oğlundan haber alamayınca salı günü polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Tolga Erkan, polis tarafından aranmaya başlandı. Çardak ilçesinin Gemiş Mahallesinde Salda Gölü karayolunda uçurumda bir otomobil görenler durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, karayolundan yaklaşık 80 metre aşağıda ters dönen otomobildeki kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

3 GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, 20 KL 788 plakalı otomobilde hayatını kaybeden kişinin kayıp olarak aranan Tolga Erkan olduğu belirlendi. 3 gün önce öldüğü tahmin edilen Erkan'ın cesedi yapılan incelemenin ardından otopsi için Çardak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Erkan'ın otomobilinin ise yoldan geçerken tesadüfen olay yerinde duran bir kişi tarafından fark edildiği anlaşıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

2 gündür aranan gencin cansız bedeni takla atan otomobilin içerisinde bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 2 gündür aranan gencin cansız bedeni takla atan otomobilin içerisinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement