Kilis'te düğün öncesi eğlencede pompalı tüfekle havaya ateş açılması sonucu saçma isabet eden biri bebek 4 kişi yaralandı.

Namık Ünler Paşa Mahallesi Cahit Ulutaş Caddesi'nde çeyiz alma öncesi düzenlenen düğün eğlencesinde henüz belirlenemeyen kişi pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar düğünde bulunan Z.F. (31) ve kucağında bulunan bebeği B.M.F. ile H.G. (11) ve İ.F.G'ye (5) isabet etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulan polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Son Dakika › 3.Sayfa › Kilis'te düğün eğlencesi kana bulandı: 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.