Kızına Sinirlenen Baba Tabancayla İntihar Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Kızına Sinirlenen Baba Tabancayla İntihar Etti

Kızına Sinirlenen Baba Tabancayla İntihar Etti

Samsun'un Terme İlçesi'nde kızının kendisinden habersiz Kütahya'daki kız arkadaşının yanına gidip dönmemesine sinirlenen baba Muhsin Çelik, kendini vurarak intihar etti.

31.05.2016 14:47  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terme İlçesi'nde dün gece meydana gelen olayda, Sakarlı Mahallesi'nde oturan 2 çocuk babası Muhsin Çelik, kendisinden izin almadan kız arkadaşının yanına giden kızını dönmesi için ikna edemeyince sinirlenerek boş bir binada tabanca ile intihar etti.

BABASI İZİN VERMEYİNCE HABERSİZ GİTTİ

20 yaşındaki kızı Kütahya'daki kız arkadaşının yanına gitmek istedi. Ancak, babası izin vermedi. Genç kız babasından habersiz Kütühya'daki arkadaşına gittti.

KIZINI DÖNMESİ İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Daha sonra kızı ile telefonda görüşen Muhsin Çelik, eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Kızının geri dönmeyeceğini söylemesi üzerine sinirlenen Muhsin Çelik, evinin karşısında bulunan boş bir binada kendisini tabanca ile vurarak intihar etti.

CANSIZ BEDENİ BOŞ BİNADA BULUNDU

Muhsin Çelik'ten haber alamayan yakınları ise evinin çevresinde yaptıkları aramada bina içinde cesedini buldu. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı inceleme ardından ceset otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kızına Sinirlenen Baba Tabancayla İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • TY: babanın ruh halini dusunecek olursak kızın donmemesi normal 8 17 Yanıtla
  • qwx: Kızını dövmeyen kafasına sıkar 14 2 Yanıtla
  • AKŞAM OLSADA EVE GİTSEK: KIZA YORUM YAPANLAR KIZ NIYE KAÇTI VE ADAM KENDINI NIYE VURDUU KIZ NE YAŞADI ACABAAAA BEYİN YOKSUNLARI HEMEN KIZA YÜKLENİN 8 4 Yanıtla

Advertisement