Kocaeli Önce Durakta Bekleyen Yayaya, Sonra Direğe Çarptı 2 Ölü - Son Dakika
3. Sayfa

Kocaeli Önce Durakta Bekleyen Yayaya, Sonra Direğe Çarptı 2 Ölü

Önce durakta bekleyen yayaya, sonra direğe çarptı 2 ölü (2)İBRE 120 KİLOMETREDE TAKILI KALDIİzmit'te hafif ticari aracın önce yol kenarında otobüs bekleyen gence ardından elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belli oldu.

04.09.2018 17:15

Önce durakta bekleyen yayaya, sonra direğe çarptı 2 ölü (2)

İBRE 120 KİLOMETREDE TAKILI KALDI

İzmit'te hafif ticari aracın önce yol kenarında otobüs bekleyen gence ardından elektrik direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimlikleri belli oldu. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonucu üzerine direk devrilen gencin ve sürücünün cesetleri çıkarıldı. Araç sürücüsünün Ali İhsan Gün(52), yol kenarında bekleyen yayanın ise Mustafa Onur Efe(27) olduğu belirlendi. 2 kişinin cenazeleri otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yapan hafif ticari aracın hız ibresinin 120 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Beton elektrik direği vinç ile aracın üzerinden kaldırıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza sırasında olay yerinden geçen bir otobüsün güvenlik kamerası ise kaza anını saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, hafif ticari aracın bir anda hızlanarak yol kenarında bekleyen Mustafa Onur Efe'ye çarptıktan sonra elektrik direğine çarpması ve direğin devrilmesi görüldü.

Kocaeli Önce Durakta Bekleyen Yayaya, Sonra Direğe Çarptı 2 Ölü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Kocaeli Önce Durakta Bekleyen Yayaya, Sonra Direğe Çarptı 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement