Küçükçekmece'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama

Küçükçekmece'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama Küçükçekmece'de 1 kişinin vurularak hayatını kaybettiği motosiklet kaskı nedeniyle çıkan tartışmaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı.

18.03.2023 22:55  Güncelleme: 23:49

Küçükçekmece'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama

İSTANBUL - Küçükçekmece'de 1 kişinin vurularak hayatını kaybettiği motosiklet kaskı nedeniyle çıkan tartışmaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslardan 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan tutuklanan zanlı M.E.'nin birçok suçtan kaydının olduğu da öğrenildi.

Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi'nde 16 Mart günü polis ekiplerine bir şahsın silahla yaralandığı bilgisi gelmişti. Yaralı G.K. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken konuyla ilgili polis ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı.

Olay yeri ve çevresindeki yapılan incelemeler sonucunda M.E. ve M.K. isimli şahısların G.K. ile motosiklet kaskı yüzünden tartıştığı esnada M.E.'nin silahla G.K.'yı yaraladığı belirlenmişti. Şüpheli şahıslara yönelik saha araştırmaları neticesinde şahıslar dün Küçükçekmece'de yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli şahısların yapılan sorgulamalarında "6136 sayılı kanuna muhalefet', 'kasten yaralama', 'taksirle yaralama', 'otodan hırsızlık' ve 'tehdit' suçlarından birçok suç kayıtlarının olduğu belirlendi.

Konu ile ilgili yakalanan M.K. isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılırken, M.E. isimli şahıs ise 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Küçükçekmece\'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de bir kişinin öldüğü motosiklet kaskı kavgasında 1 tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement