Küçükçekmece'de Kavga Sonucu 2 Kişi Camdan Atladı: 1 Ölü - Son Dakika
3.Sayfa

Küçükçekmece'de Kavga Sonucu 2 Kişi Camdan Atladı: 1 Ölü

Küçükçekmece\'de Kavga Sonucu 2 Kişi Camdan Atladı: 1 Ölü

Küçükçekmece'de bir binanın 3 katında iki grup arasında çıkan kavga sırasında iddiaya göre 2 kişi camdan atladı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, camdan atlayan diğer şahıs 2. kattaki klimanın üzerine düştü. Evde bulunan diğer kişilerin kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

21.11.2023 21:18

Küçükçekmece'de iki grup arasındaki tartışma kanlı bitti: 1 ölü

Evde çıkan tartışmada camdan atladığı iddia edilen bir kişi hayatını kaybetti

İSTANBUL - Küçükçekmece'de iddiaya göre 5 katlı binanın 3'üncü katında bulunan dairede bir araya gelen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma da iki kişi camdan atladı. Olay da bir kişi yere düşerek hayatını kaybederken, diğer kişide 2'nci katta bulunan klimanın üzerine düştü. Evde bulunan diğer kişilerin kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay saat 17: 00 sıralarında Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın 3 katında bulunan dairede meydana geldi. İddiaya göre, iki yabancı grup arasında bilinmeyen bir nedenle evde tartışma çıktı. Tartışma sırasında iddiaya göre iki kişi camdan atladı. Camdan atlayan bir kişi yere düşerken diğeri de 2'inci katta bulunan klimanın üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri düşen şahsıların ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Yere düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, klimanın üzerine düşen polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olay yerinde çalışma başlatan polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Evde bulunan diğer kişilerin kaçma anı da güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Küçükçekmece'de Kavga Sonucu 2 Kişi Camdan Atladı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement