Kütahya'da sürücünün araçtan attığı kağıt parçasının arasından uyuşturucu çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kütahya'da sürücünün araçtan attığı kağıt parçasının arasından uyuşturucu çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kütahya\'da sürücünün araçtan attığı kağıt parçasının arasından uyuşturucu çıktı
 Güncelleme: 

Kütahya'da polis uygulama noktasından uzaklaşmaya çalışan sürücünün araçtan attığı kağıt parçasının arasında 0.47 gram olan bonzai maddesi bulundu.

Kütahya'da polis uygulama noktasından uzaklaşmaya çalışan sürücünün araçtan attığı kağıt parçasının arasında 0.47 gram olan bonzai maddesi bulundu.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından Bahçelievler Mahallesinde şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan uygulama esnasında yere kağıt parçası atarak uzaklaşmaya çalışan M.Y.(31) isimli şahsın yere atmış olduğu kağıt içerisinde 0.47 gram olan bonzai olarak değerlendirilen narkotik madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs gerekli işlemler için Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA