Kuyuya Düşen Oğlak Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kuyuya Düşen Oğlak Kurtarıldı

Kuyuya Düşen Oğlak Kurtarıldı
20.02.2019 16:36

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 60 metre derinlikteki su kuyusuna düşen oğlak, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 60 metre derinlikteki su kuyusuna düşen oğlak, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, Aslanlı Mahallesi'ndeki bir evin bahçesinde bulunan sondajla açılan su kuyusundan ses geldiğini fark eden çevredekiler, yaptıkları incelemede kuyuda bir oğlak olduğunu gördü.

Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, oğlağın 60 metre derinlikte suyun yüzeyinde olduğunu tespit etti.

Oğlağın kurtarılması için çalışma başlatan ekipler, kuyunun üzerine kurdukları tripot vasıtasıyla kuyuya kanca bıraktı.

Oğlağın yaralanmaması için büyük çaba harcayan ekipler, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından oğlağı kuyudan çıkardı.

Yapılan kontrolün ardından oğlak, sahibine verilmek üzere Mahalle Muhtarı Abdulkadir Ekinci'ye teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Kuyuya Düşen Oğlak Kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement