Malatya'da çakmak gazı soluyan genç hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Malatya'da çakmak gazı soluyan genç hayatını kaybetti

Malatya\'da çakmak gazı soluyan genç hayatını kaybetti
08.01.2024 22:16

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte boş bir arazide çakmak gazı soluduktan sonra fenalaştığı ileri sürülen 18 yaşındaki genç, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte boş bir arazide çakmak gazı soluduktan sonra fenalaştığı ileri sürülen 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 19.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.K. ve E.D.N. adlı arkadaşları ile birlikte Beylerderesi Parkı mevkiine giden T.E.T. (18), burada çakmak gazı soluduktan sonra fenalaştı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Servisine kaldırılan T.E.T., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bölgede inceleme yapan ekipler, bir adet boş çakmak gazı tüpü buldu. Olay esnasında bölgede bulunan 18 yaşından küçük M.K. ve E.D.N. ise ifadeleri için polis nezaretinde savcılığa götürüldü.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Malatya'da çakmak gazı soluyan genç hayatını kaybetti - Son Dakika


Advertisement