Acemi Hırsızlar Yanlış Kasayı Çalmış - Son Dakika
Son Dakika Logo

Acemi Hırsızlar Yanlış Kasayı Çalmış

13.01.2017 09:19  Güncelleme: 11:24

Adana'da iki şüpheli pompalı tüfekle girdikleri marketten içinde 200 lira bulunan kasayı çalıp kaçtı. Şüphelilerin dokunmadıkları ikinci kasada 8 bin lira olduğu öğrenildi.

Adana'nın Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'ndeki bir markete 6 gün önce müşterilerin alışveriş yaptığı sırada ellerinde pompalı tüfek bulunan iki kişi geldi. 16 ve 17 yaşlarındaki iki zanlı, içinde 200 lira bulunan kasayı alıp olay yerinden kaçtı. Dokunulmayan ikinci kasada ise 8 bin lira olduğu öğrenildi.

POLİS 3 POMPALI TÜFEK BULDU

Görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kameralarından eşkallerini belirlediği iki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, kimliklerini tespit ettiği iki şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler B.Ö. ve İ.K'nin evlerinde yapılan aramalarda 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

ÇOCUK HIRSIZLAR TUTUKLANDI

Zanlılar yaşları 18'den küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

HABER İZLEYİP SOYGUNA KARAR VERMİŞ

Zanlıların ifadelerinde 16 yaşındaki B.Ö'nün evde televizyon izlerken iki kişinin pompalı tüfekle soygun yaptığı ve daha sonra yakalandığı haberini gördüğünü söylediği, ertesi gün arkadaşı İ.K.'ye (17) "Akşam bir haber izledim yüzü kapalı gasp yapan iki kişi yakalanmış. Ben mahallede yüzüm açık giderek marketten para gasp edeceğim. Polis gelsin beni bulsun bakalım" diyerek gasp planı yaptığı ortaya çıktı.

SOYGUN ANI KAMERALARDA

Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde, ellerinde pompalı tüfek bulunan iki şüpheli, hızla markete giriyor. Bu sırada müşterilerin panik yaşadığı görülüyor. Başında şapka bulunan ve yüzünün bir kısmını bezle gizleyen şüpheli yazar kasayı açmaya çalışırken, yüzü açık olan şüpheli ise çevresini gözetleyip yakınında bulunan müşterilere ve kendilerine yaklaşmaya çalışan bir görevliye silahını doğrultup uzaklaştırmaya çalışıyor. Yazar kasayı açamayan şüpheli elindeki silahı bırakıp para dolu kasayı yerinden sökerek arkadaşıyla birlikte olay yerinden kaçıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Acemi Hırsızlar Yanlış Kasayı Çalmış - Son Dakika


Advertisement