Mersin'de tren faciası yaşandı. Yaşlı kadın trenin altında kaldı.
RAYLARIN ÜZERİNDEN KARŞIYA GEÇMEYE ÇALIŞTI
Olay, Yenice Mahallesi tren istasyonunda meydana geldi. 62 yaşındaki Azize Çolak, 23 Ağustos Çarşamba günü biletini aldıktan sonra yolculuk yapacağı trene binmek için rayların üzerinden karşı tarafta bulunan perona geçmeye çalıştı.
MANEVRA YAPAN TREN, KADINA ÇARPTI
Bu esnada hat değiştirmek için manevra yapan lokomotif yaşlına kadına çarptı. Trenin çarpmasıyla yaşlı kadın raylarını dışına savrulurken, başını yere çarparak ağır yaralandı.
KADININ DURUMU AĞIR
Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Çolak'ı Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakımda yatan Çolak'ın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
ÇARPMA ANI KAMERADA
Öte yandan, Trenin yaşlı kadına çarpma anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Son Dakika › Güncel › Mersin'de Raylardan Karşıya Geçmeye Çalışan Kadına Tren Çarptı, O Anlar Kamerada! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?