Muğla'daki Kazada Ölen 4 Kişinin Kimlikleri Belirlendi - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'daki Kazada Ölen 4 Kişinin Kimlikleri Belirlendi

Muğla\'daki Kazada Ölen 4 Kişinin Kimlikleri Belirlendi

Muğla’nın Yatağan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1’i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi.

04.08.2017 01:42

Muğla'nın Yatağan ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1'i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin ağır yaralandığı kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi.

Yatağan- Kavaklıdere Karayolunun 15'incisi kilometresinde yer alan Kavak Mahallesi Tilkiler mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetmiş, 6 kişi ise ağır yaralanmıştı.

Araçların hurdaya döndüğü ve can pazarının yaşandığı kazada ölenlerin Duraniye Kıroğlan, hamile olan gelini Derya Kıroğlan ve torunu Mertcan Kıroğlan ile Yasemin Sağlam olduğu belirlendi. Kazada hayatını kaybeden dört kişinin cenazeleri Yatağan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Acı haberi alarak olay yerine gelen ölü ve yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Hastanede tedavileri süren 5 kişinin hayati tehlikelerinin devam ettiği, 3 yaşındaki Abdullah Yiğit Sağlam'ın ise hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'daki Kazada Ölen 4 Kişinin Kimlikleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement