Narin Güran'ın abisi defin sırasında fenalaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Narin Güran'ın abisi defin sırasında fenalaştı

09.09.2024 12:39

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Narin Güran'ın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ailenin komşu köyü olan Batı Karakoç mahalle camiinde düzenlen cenaze töreni sonrası Narin Güran defnedildi. Cenazede Narin'in ağabeylerin biri fenalaştı.

Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Narin Güran, Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ

Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran, son yolculuğuna uğurlandı. Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Narin Güran'ın cenazesi, merkez Bağlar ilçesi Batıkarakoç Mahallesindeki Batıkarakoç 2. Camisi'ne getirildi.

AĞABEYİ FENALAŞTI

Gözaltında olan Narin'in anne ve babasının cenazeye katılmasına ise izin verilmedi. Cenazeyi teslim alan küçük kızın ağabeylerinden biri ise defin sırasında fenalaşarak olduğu yere yığılıp kaldı.

Son Dakika Güncel Narin Güran'ın abisi defin sırasında fenalaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hakan Arslan Hakan Arslan:
    İnna Lillahi ve İnna İleyke racuin ?????? 63 4 Yanıtla
    Yusuf cihan Yusuf cihan:
    Ama şerefsizce olmamalı 0 0
    Yusuf cihan Yusuf cihan:
    Ama şerefsizce olmamalıydı 0 0
  • Bilen bilir Bilen bilir:
    Allah'a hamd olsun ki cennet ve cehennem var 49 0 Yanıtla
  • TC Umut Şentürk TC Umut Şentürk:
    Orda baska suclarda var uyusturucu hayvana eziyet bir kadın yumruklamdı.bu jadar basıbos olmamlı devlet. 27 14 Yanıtla
  • Mahmut Oğul Mahmut Oğul:
    Kelimeler nefret ve öfkemi tarif edemeyecek kadar yetersiz! Sizin gibi ailesi olacağına ağaca dağa taşa ana baba deseydi keşke ! 10 0 Yanıtla
  • Sener Senol Sener Senol:
    bunların hepsi katil yakın o köyü 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement