Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu - Son Dakika
3. Sayfa

Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu

Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu Ankara'da seyir halindeyken yan yoldan çıkan otomobille çarpışan motosiklet sürücü metrelerce savrulup başını kaldırıma vurdu.

31.10.2022 14:01  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu

ANKARA - Ankara'da seyir halindeyken yan yoldan çıkan otomobille çarpışan motosiklet sürücü metrelerce savrulup başını kaldırıma vurdu. Korkunç dolu o anlar ise bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Pursaklar ilçesinde meydana geldi. Aydos Sokağı'ndan Yavuz Bulvarı'na çıkan bir otomobil, seyir halindeki motosikletle çarpıştı. Çarpışma sonucu motosikletinden fırlayan sürücü metrelerce sürüklendikten sonra başını kaldırım taşını vurdu. Kazada şans eseri can kaybı meydana gelmezken, yaralanan motosiklet sürücüsünün hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. Bir kuyumcu dükkanının güvenlik kamerasına anbean yansıyan kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

"Motosiklet sürücüsü çok sürüklendi"

Kazanın tanıklarından Hayrettin Özçelik, "Araç ara yoldan çıktı seyir halindeki motosiklete çarptı. Motosikletli başını mermere vurdu. Ardından da sağlık ve polis ekipleri geldi. Motosiklet sürücüsü çok sürüklendi. Durumunu tam olarak göremedik. Ambulans geldi hastaneye götürdü yaralıyı. Kaza sesine çıkmıştık" ifadelerine yer verdi.

Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Motosikletli sürücü otomobille çarpıştı, metrelerce öteye böyle savruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement