Sarıyer Maslak'da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, reklam panolarını ve hız tabelalarını devirdi. 60 metre sürüklenen lüks cip, refüje çarparak durdu. Çarpmaların etkisiyle kullanılamaz hale gelen cipin sürücüsü kadın, araçtan burnu bile kanamadan çıktı.
KAYGANLAŞAN YOLDA KONTROLDEN ÇIKTI
Kaza, saat 11.00 sıralarında Sarıyer Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sarıyer'den Maslak istikametine giden Zeynep Müge Biçer (23) idaresindeki 34 BT 0182 plakalı lüks cip, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetine kaybetti. Kontrolden çıkan cip önce yol kenarındaki reklam panolarından ardından yaklaşık 60 metre sürüklenerek refüjde durdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
"ÇARPTIKTAN SONRA 3-4 DEFA VURARAK DURDU"
Kazayı gören bir vatandaş, "Otobüs durağında bekliyorduk. Arkadaş böyle geliyor tabelalara vurduktan sonra 3-4 defa vurarak araçtan çıktı. Onu hava yastıkları kurtardı, çok şükür, yağmur ve biraz da hız vardı" dedi.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Yağışlı Yolda Kontrolden Çıkan Lüks Cip, Reklam Panolarına Çarptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?