PKK'lılara Desteğe Giden YPG'liler Yakalandı - Son Dakika
3. Sayfa

PKK'lılara Desteğe Giden YPG'liler Yakalandı

PKK\'lılara Desteğe Giden YPG\'liler Yakalandı

Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, Nusaybin'deki PKK'lılara destek vermek için sınırı geçmeye çalışan 2 YPG'li yakalandı.

24.02.2016 15:23  Güncelleme: 15:43

Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, Nusaybin'deki PKK'lılara destek vermek için sınırı geçmeye çalışan 2 YPG'li yakalandı.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, havanın sisli olmasından faydalanarak, PYD/PKK kontrolündeki Suriye topraklarından yasa dışı Türkiye'ye girmeye çalışan silahlı ve sırt çantalı 3 YPG'li terörist tespit edildi.

Mürşitpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesindeki söz konusu teröristlere yapılan müdahalenin ardından 2 terörist sağ olarak yakalanırken, 1 terörist yaralı olarak Suriye topraklarına kaçtı.

Yakalanan teröristler, ilk ifadelerinde Nusaybin'deki PKK'lı teröristlere destek amacıyla Türkiye'ye geçtiklerini itiraf etti.

Güvenlik güçleri, teröristlere müdahalede bulundukları bölgede, 1 adet M-16 piyade tüfeği, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 8 el bombası, 2 keskin nişancı dürbünü, 12 dolu şarjör ve bu silahlara ait çok miktarda mühimmat ile 3 sırt çantası ele geçirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa PKK'lılara Desteğe Giden YPG'liler Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement