Polisten Kaçmaya Çalışırken Kaza Yapan Oto Hırsızları Kamerada - Son Dakika
3. Sayfa

Polisten Kaçmaya Çalışırken Kaza Yapan Oto Hırsızları Kamerada

Polisten kaçmaya çalışırken kaza yapan oto hırsızları kamerada Ataşehir'de oto hırsızlığı yapan iki zanlı, polisin kovalamacası sonucu yakalandıİSTANBUL - Ataşehir'de oto hırsızlığı yapan iki zanlı, polisten kaçarken kaza yaptı.

04.08.2018 16:08

Polisten kaçmaya çalışırken kaza yapan oto hırsızları kamerada

Ataşehir'de oto hırsızlığı yapan iki zanlı, polisin kovalamacası sonucu yakalandı

İSTANBUL - Ataşehir'de oto hırsızlığı yapan iki zanlı, polisten kaçarken kaza yaptı. Kameralara saniye saniye yansıyan olay sonrası zanlılar, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgilere göre olay geçtiğimiz Çarşamba günü Ataşehir'de yaşandı. Ataşehir Bulvarı üzerinde oto hırsızlığı yapan iki kişi polis tarafından fark edildi. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile oto hırsızları arasında kovalamaca yaşandı. Araç ile geri geri giderek polisten kaçmaya çalışan hırsızlar, bu sırada park halindeki otomobile çarptı. Bu sırada hırsızlık zanlılarından N.D., araçtan inerek kaçmaya başlarken, Ö.O. isimli zanlı ise olay yerinde yakalandı. Polis ekipleri yaşanan kovalamaca sonrası N.D.'yi Sedef Caddesi üzerinde kıskıvrak yakaladı.

Kaza yapan hırsızlar kamerada

Polisten kaçarken kaza yapan hırsızlar güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde polisten kaçmak için trafikte geri giden hırsızlar, park halindeki bir otomobile çarpıyor. Hırsızlık zanlılarından N.D., araçtan inerek koşmaya başlıyor. Polisler Ö.O.'yu ise araç içerisinde kıskıvrak yakalıyor.

Yapılan araştırmada hırsızların kullandığı aracın sahte plakalı olduğu, cezaevi firarisi olduğu belirlenen N.D. isim zanlının ise 17 adet arama kaydının bulunduğu belirtildi.

Polisten Kaçmaya Çalışırken Kaza Yapan Oto Hırsızları Kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polisten Kaçmaya Çalışırken Kaza Yapan Oto Hırsızları Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement