Sağlık Ocağı Doktoru Kaza Yapan Yaralıya Böyle Mühadahe Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Sağlık Ocağı Doktoru Kaza Yapan Yaralıya Böyle Mühadahe Etti

Sağlık Ocağı Doktoru Kaza Yapan Yaralıya Böyle Mühadahe Etti

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Park caddesi üzerinde meydana gelen kaza da yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kazayı görünce koşarak yanına giden sağlık ocağında görevli olan Doktor Eser Geçkalan yaptı.

04.02.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde Park caddesi üzerinde meydana gelen kaza da yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi kazayı görünce koşarak yanına giden sağlık ocağında görevli olan Doktor Eser Geçkalan yaptı. 112 Acil Servisten ambulans isteyen Doktor Geçkalan yaralının isteği üzerine cep telefonu ile aradığı ailesinede kaza haberini verdi.

Hükümet konağı yönünden gelip Park caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücü Akın Çaylak yönetimindeki 16 KNP 78 plakalı motosiklet, 3 Nolu Sağlık Ocağı'nın yanından geçerken kaldırıma çıkıp devrildi. Motosikletin sürücüsü Akın Çaylak kafasını çarpınca yaralandı. Yolda yatan Akın Çaylak'ı fark eden 3 Nolu Sağlık Ocağı Doktoru Eser Geçkalan, koşarak yanına gittiği yaralıya ilk müdahaleyi kendisi yaptı. Tansiyonunu ölçtüğü Çaylak'ın hastaneye kaldırılması için 112 ÜAcil Servis'ten destek isteyen genç doktor daha sonra Akın Çaylak'ın isteği üzerine cep telefonu ile ailesine kaza haberini verdi.

Kısa sürede gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından alınan Akın Çaylak kaldırıldığı inegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sağlık Ocağı Doktoru Kaza Yapan Yaralıya Böyle Mühadahe Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement