Samsun'da Deaş'ın Adını Kullanarak Haraç Toplayan 8 Iraklı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
3.Sayfa

Samsun'da Deaş'ın Adını Kullanarak Haraç Toplayan 8 Iraklı Adliyeye Sevk Edildi

Samsun\'da Deaş\'ın Adını Kullanarak Haraç Toplayan 8 Iraklı Adliyeye Sevk Edildi
25.01.2018 12:53

Samsun’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik düzenlenen operasyonda örgütün adını kullanarak Samsun’da bulunan Iraklı ve Suriyeli mültecilerden haraç adı altında para topladıkları iddia edilen ve örgütle bağıntıları tespit edilen 8 Iraklı, polisteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda örgütün adını kullanarak Samsun'da bulunan Iraklı ve Suriyeli mültecilerden haraç adı altında para topladıkları iddia edilen ve örgütle bağıntıları tespit edilen 8 Iraklı, polisteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünün desteğiyle 14 gün önce Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi, Kadıköy Mahallesi, 19 Mayıs Mahallesi, Kale Mahallesi ve Kazımkarabekir Mahallesi'nde bulunan 10 ayrı adrese operasyon düzenlenmişti. 10 ekip 100 polisin katıldığı operasyonda terör örgütü DEAŞ ile bağlantıları olduğu iddia edilen Irak uyruklu 11 kişi gözaltına alınmıştı.

TEM Şube Müdürlüğünde sorgusu tamamlanan bir kişi bir hafta önce çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderilirken, 1 kişi ise ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

TEM Şube Müdürlüğünde 14 gündür sorgulanan ve Samsun'da DEAŞ adını kullanarak Suriyeli ve Iraklı mültecilere baskı yapıp haraç topladıkları iddia edilen 8 Iraklı, polisteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Iraklıların DEAŞ ile de bağlantılarının olduğu ileri sürüldü. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samsun'da Deaş'ın Adını Kullanarak Haraç Toplayan 8 Iraklı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement