Sarıkamış'ta Nitelikli Dolandırıcılık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sarıkamış'ta Nitelikli Dolandırıcılık

02.04.2018 16:24

Sarıkamış’ta, telefonla aradığı vatandaşa kendisini komutan olarak tanıtan bir kişi vatandaşın 2 bin lirasını dolandırdı.

Sarıkamış'ta, telefonla aradığı vatandaşa kendisini komutan olarak tanıtan bir kişi vatandaşın 2 bin lirasını dolandırdı.

Edinilen bilgilere göre, Y.Ö.'yü arayan şüpheli bir kişi kendisinin jandarma komutanı olarak tanıttı. Y.Ö.'ye, 'kimlik bilgilerinin kullanıldığı ve bu şekilde terör örgütünün hesabına para yatırıldığını belirtti. Y.Ö.'den 'durumu düzeltmek için, terör örgütüne ulaşmak için' verdiği hesap numarasına para yatırmasını istedi.

Bunun üzerine Y.Ö. kendisini arayan kişinin hesabına 2 bin lira yatırdı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan Y.Ö. karakola gelerek şikayetçi oldu. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tahkikat başlatıldı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sarıkamış'ta Nitelikli Dolandırıcılık - Son Dakika


Advertisement