Evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti - Son Dakika
3.Sayfa

Evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti

Hatay'da evinde temizlik yaptığı sırada ıslak zeminde seyyar olarak kullanılan elektrik kablosunda meydana gelen elektrik kaçağı nedeniyle akıma kapılan 2 çocuk annesi kadın feci şekilde can verdi.

15.09.2020 01:02  Güncelleme: 09:19

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşadığı evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; İlçeye bağlı Altınçağ mahallesinde ikamet eden 2 çocuk annesi Gülşen İlgün Ünal (38) iddiaya göre evinde temizlik yaptığı sırada ıslak zeminde seyyar olarak kullanılan elektrik kablosunda meydana gelen elektrik kaçağı nedeniyle aniden elektrik akımına kapıldı.

İLK MÜDAHALE EVİNDE YAPILDI

Evde bulunan elektrik akımının kesilmesinin ardından ilk sağlık müdahalesi olay yerinde yapılan kadın 112 acil ambulans ile devlet hastanesi kaldırıldı.

Evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti

KALBİ TEKRAR ÇALIŞTIRILAMADI

Kocası şehir dışında çalıştığı belirtilen Gülşen İlgün Ünal'ın duran kalbi yapılan tüm müdahalelere rağmen tekrar çalıştırılamadı. Hayatının kaybeden kadının cesedi otopsi için Adlı Tıp Kuruma gönderildi.

Evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Evde temizlik yapan kadın elektrik akımına kapılıp hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • engin: bütün binalara kesinlikle kacak akım rolesi takılması lazım hem güvenli hem kimsenin canı yanmaz allah rahmet eylesin 12 0 Yanıtla
  • xyz: Allah rahmet eylesin,kimine göre kader ama belki de ihmal,çok yazık...uygun amper de kaçak akım rölesi şart hem de iyi bir marka yani uzak doğu malı değil,ayrıca lütfen evlerinizde 3 lü 5 li uzatma prizleri yerlerde kullanmayın mutlaka havada kalmasını sağlayacak bir düzen kurun veya bir eşyanın üzerinde kullanın,Allah korusun gece kalorifer petegi su kaçırsa yerdeki priz sabah uyanan herkesi öldürür bunun yaşanmışlığı örnegi de var.lütfen dikkat 10 0 Yanıtla
  • HANDE: ALLAH RAHMET EYLESİN.ÇOK YAZIK OLMUŞ 3 0 Yanıtla

Advertisement