Fabrika patlamasında hayatını kaybeden 3 kişinin daha ismi belli oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Fabrika patlamasında hayatını kaybeden 3 kişinin daha ismi belli oldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ölen 3 kişinin daha kimliği belirlendi. Daha önce de iki kişinin kimliği belirlendi. Böylece kimliği belirlenenlerin sayısı 5 yükseldi.

04.07.2020 19:50  Güncelleme: 17:33

Havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada ölen 3 kişinin daha kimliği belirlendi. Adli Tıp Kurumu'nda yakınlarından alınan DNA örneklerinin karşılaştırılması sonucunda ölen 3 işçinin Muhammet Seyfi Çanakçı, Muhammet Aygün ve Halis Yılmaz olduğu tespit edildi. Daha önce ölen iki kişinin Hava Çelik ve Selahattin Tepeçınar olduğu açıklanmıştı. Böylece toplamda 5 kişinin kimliği belirlenmiş oldu.

DNA ÖRNEKLERİ KARŞILAŞTIRILMASI BEKLENİYORDU

Adli Tıp Kurumu'nda yakınlarından alınan DNA örneklerinin karşılaştırılması sonucunda ölen 3 işçinin Muhammet Seyfi Çanakçı, Muhammet Aygün ve Halis Yılmaz olduğu tespit edildi. Halis Yılmaz'ın babası Muammer Yılmaz, olayın ardından fabrikaya gelmiş, oğlu Halis Yılmaz'ın durumunu öğrenmeye çalışmıştı.

İKİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELİRLENMİŞTİ

Daha önce ölen iki kişinin Hava Çelik ve Selahattin Tepeçınar olduğu açıklanmıştı

Sakarya'da patlamanın meydana geldiği fabrika bölgesine çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, polis ve jandarma ekibi sevk edilmişti.

Fabrika patlamasında hayatını kaybeden 3 kişinin daha ismi belli oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Fabrika patlamasında hayatını kaybeden 3 kişinin daha ismi belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Zynp: Allah Rahmet eylesin Ailesine büyük sabırlar versin 0 0 Yanıtla

Advertisement