Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı...Baraj gölüne giren Suriyeli genç boğuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı...Baraj gölüne giren Suriyeli genç boğuldu

Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı.

05.06.2019 18:26

Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı...Baraj gölüne giren Suriyeli genç boğuldu

KAYSERİ - Kayseri'de yüzmek için baraj gölüne giren 14 yaşındaki Suriyeli genç, hayatını kaybetti. Bayramda çocuklarının cesedinin çıkarılışını izleyen aile, sinir krizi geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Bünyan ilçesinin Sarımsaklı Mahallesi'nde bulunan Sarımsaklı Barajı'na ailesi ile beraber pikniğe gelen Suriye uyruklu El Hatip A. yüzmek için göle girdi. Ailesi bir süre sonra El Hatip A.'yı göremeyince durumu jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine göle AFAD, 112, itfaiye ve Türkuaz Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Türkuaz Arama Kurtarma ekipleri de göle girdi. El Hatip A.'nın cenazesi, kısa süre içerisinde çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Bu sırada arama kurtarma çalışmalarını gözyaşları içerisinde izleyen El Hatip A.'nın ailesi, çocuklarının cesedinin bulunmasıyla beraber sinir krizi geçirdi.

El Hatip A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı...Baraj gölüne giren Suriyeli genç boğuldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Suriyeli aile en acı bayramı yaşadı...Baraj gölüne giren Suriyeli genç boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement