Sürüngenler çetesi üyesi 5 kişi tutuklandı
İSTANBUL - İstanbul'da güvenlik kameralarına yakalanmamak için iş yerlerine sürünerek giren sürüngenler çetesi üyesi 5 kişi tutuklandı.
Güvenlik kameralarına 'yakalanmamak amacıyla iş yerlerine sürünerek girdikleri için' kendilerine 'Sürüngenler Çetesi' ismini veren 7 şebeke üyesi İstanbul Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alınmıştı.
Sabah saatlerinde emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 7 şüphelinin sorgu işlemleri tamamlandı.
Adliyeye çıkarılan şüphelilerden aralarında çete lideri Yıldırım B.'nin de bulunduğu 5 şüpheli tutuklanırken 2 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Son Dakika › 3.Sayfa › Sürüngenler Çetesi Üyesi 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.