Tekirdağ'daki fabrika yangını söndürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tekirdağ'daki fabrika yangını söndürüldü

29.07.2024 22:13

Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde faaliyet gösteren kimya fabrikasında çıkan yangın, 3.5 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Tekirdağ'daki fabrika yangını söndürüldü

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde kimya fabrikasında çıkan yangın, 3.5 saat süren müdahalesinin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Hayrabolu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren kimya fabrikasında çıkan yangın, 3.5 saat sonunda kontrol altına alındı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan ve fabrikayı küle çeviren yangına 16 itfaiye aracı, 54 itfaiye personeli, Hayrabolu Belediyesi ve çiftçilere ait 28 tanker ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı 1 TOMA ile müdahale edildi.

Ekiplerin müdahalesi ile kontrol altına alınan yangını gören fabrika sahibi Ş.E. ise olay yerinde fenalaştı. Ambulansa alınarak ilk müdahalesi yapılan Ş.E, bir süre gözlem altında tutuldu.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağ'daki fabrika yangını söndürüldü - Son Dakika


Advertisement