Adana'da marketi hedef alan saldırıda ekmek teslim eden fırıncı öldü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Adana'da marketi hedef alan saldırıda ekmek teslim eden fırıncı öldü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Adana\'da marketi hedef alan saldırıda ekmek teslim eden fırıncı öldü

Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi'nde bir markete ateş açıldı. Saldırı anında dükkana ekmek teslim etmeye gelen 52 yaşındaki Doğan Gedik karnından yaralandı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Market sahibinin husumetlilerinin düzenlediği iddia edilen saldırının ardından otomobille kaçan şüpheliler aranıyor.

Adana'da bir markete düzenlenen silahlı saldırı sırasında markete ekmek vermek için gelen fırıncı, vurularak hayatını kaybetti.

MARKETE EKMEK BIRAKIRKEN VURULDU

Olay, dün merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi Onur Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. İddiaya göre, market sahibinin husumetli olduğu kişiler tarafından markete silahlı saldırı düzenlendi.

Bu sırada markete ekmek getiren ve olayla ilgisi olmayan fırıncı Doğan Gedik (52), karnından vuruldu. Saldırganlar ise otomobille kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Doğan Gedik, yapılan müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Gedik'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi alarak saldırıyı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (3)

  • 6mp2pt6czd 6mp2pt6czd:
    bu ülkede çocuklar okullarında, emekçiler işini yaparken ölüyor. foncular dışarda. diyeceklerim bu kadar. 1 0
  • Talip Konyali Talip Konyali:
    SAĞLIK TARAMASI ÖNEMLİ...SİLAH TARAMASI DAHA ÖNEMLİ OLDU ..CANIM ÜLKEDE . 0 0 Yanıtla
  • Kral Cıplak Kral Cıplak:
    suca ceza yok hirsiza ceza yok katile ceza Yok adalet yok bol bol palavra var 0 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.