Trabzon'da Boğulma Tehlikesi: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Trabzon'da Boğulma Tehlikesi: 1 Ölü, 2 Yaralı

16.07.2026 16:54

Trabzon'un Of ilçesinde denize giren 3 İranlı çay işçisinden biri hayatını kaybetti.

Trabzon'da olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girme yasaklarına rağmen Of ilçesinde dün serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılan 3 İranlı uyruklu çay işçisinden biri hayatını kaybederken, ikisinin tedavisi sürüyor.

Alınan bilgiye göre, dün saat 12.30 sıralarında Of ilçesi Eskipazar mahallesi Çaykur Çay Fabrikası karşısında serinlemek için denize giren 3 kişi dalgalar nedeniyle boğulma tehlikesi yaşadı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekiplerinin yanı sıra İtfaiye, AFAD, Sahil Güvenlik ve Emniyet ekipleri gönderildi.

Yapılan çalışmalar sonrasında Of'a mevsimlik çay işçisi olarak İran'dan geldikleri belirlenen Bahram (35) ve Zeynelabidin Doudkanlouymilan (33) ile Omid Rahmanidoudkanlou (33) sudan çıkartıldı. 3 kişi olay sonrası Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İranlı çay işçilerinden Bahram Doudkanlouymilan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, diğer iki kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Trabzon'da Boğulma Tehlikesi: 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement