Tuzla'da Patlama: 5 İşçi Yaralandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tuzla'da Patlama: 5 İşçi Yaralandı

24.04.2025 19:08

Tuzla'daki arıtma tesisinde katı atık tankında patlama oldu, 1'i ağır 5 işçi yaralandı.

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir arıtma tesisinde katı atık tankında meydana gelen patlamada 1'i ağır 5 işçi yaralandı. Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir arıtma tesisinde katı atık tankında saat 16.00 sıralarında patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis, sağlık ekibi ve UMKE ekibi sevk edildi. Maskeli ve özel kıyafetli ekipler tarafından olay yerinde inceleme yapıldı. Öte yandan Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

İlk belirlemelere göre, Aydın O., Fırat C., Recep M., Fatih K. ve Soner K. isimli işçiler yaralandı. Yaralılardan Aydın O.'nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayrıca patlama nedeniyle iş yerinin bahçesinde bulunan bir otomobil ile ticari aracın da hasar aldığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tuzla'da Patlama: 5 İşçi Yaralandı - Son Dakika


Advertisement