Ümraniye'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildi

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildiİSTANBUL Ümraniye'de bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi Ferhat Emre P. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

05.01.2023 16:04  Güncelleme: 16:35

Ümraniye'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildi

İSTANBUL Ümraniye'de bir kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin de ağır yaralandığı silahlı kavganın şüphelisi Ferhat Emre P. polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Dün, Ümraniye Altınşehir Mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında Ferhat Emre P. ile baldızının sevgilisi Rüştü Can Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar silahlarını çekerek ateş etti. Çıkan silahlı kavgada Ferhan Emre P.'nin kayınbiraderi Murat Polat ile Rüştü Can Ü. vurularak yaralandı. Murat Polat kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Rüştü Can Ü. Ümraniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüpheli Ferhat Emre P. olayda kullandığı silah ile birlikte yakalandı. Polis ekipleri tarafından Ferhat Emre P. emniyette işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ümraniye\'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ümraniye'de bir kişinin öldüğü silahlı kavganın şüphelisi adliyeye sevk edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement