Yanlış İğne Sonucu Öldüğü İddia Edilen 7 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Yanlış İğne Sonucu Öldüğü İddia Edilen 7 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Vurulduğu iğne sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 7 yaşındaki Hüseyin Alemdar Talan son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

17.01.2018 15:20  Güncelleme: 17:43

Vurulduğu iğne sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 7 yaşındaki Hüseyin Alemdar Talan son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı. Oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğulan acılı annenin, "Oğlumu yaşatmak için çok uğraştım" diye feryadı yürekleri dağladı. Konuşmakta güçlük çektiği görülen acılı baba ise, "İğneyi vurduktan 10 dakika sonra öldü oğlum" dedi.

HELALLİK ALINIRKEN GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Küçükçekmece'de yüksek ateş şikayetiyle hastaneye giden ve yanlış iğne vurulması sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 7 yaşındaki Hüseyin Alemdar Talan için cenaze töreni düzenlendi. Halkalı da bulunan Zeynebiye Camii'nde düzenlenen törene küçük Hüseyin'in ailesi ve sevenleri katıldı. Talihsiz çocuk için kılınan cenaze namazının ardından helallik alınırken yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu görüldü.

Yanlış İğne Sonucu Öldüğü İddia Edilen 7 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı
AİLESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Kılınan namazın ardından talihsiz çocuğun cenazesi araca konduğu sırada annesi tabuta sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. "Oğlumu yaşatmak için çok uğraştım" diyen annenin feryadı yürekleri dağladı. Baba Medet Talan ise sinir krizi geçirirken yakınları tarafından güçlükle ayakta tutuldu.

Talihsiz çocuk kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde toprağa verilmek üzere Altınşehir mezarlığına götürüldü.

Yanlış İğne Sonucu Öldüğü İddia Edilen 7 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yanlış İğne Sonucu Öldüğü İddia Edilen 7 Yaşındaki Çocuk Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement