Yemeklik Yağ Deposundaki Yangın Söndürüldü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yemeklik Yağ Deposundaki Yangın Söndürüldü

12.12.2017 18:29

Yemeklik yağ deposundaki yangın söndürüldü Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda çıkan yangın söndürüldüADANA - Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Yemeklik yağ deposundaki yangın söndürüldü

Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda çıkan yangın söndürüldü

ADANA - Adana'da daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak kullanılan yemeklik yağ deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay Yüreğir ilçesi, Yamaçlı Mahallesinde meydana geldi. Daha önce sabun ve yağ fabrikası olarak faaliyet gösteren ve şimdi yemeklik yağ deposu olarak kullanılan eski Paksoy Fabrikası'nda saat 16.45 gibi belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek deponun her tarafını sardı. Depo duvarlarıyla birleşik olan evdekiler yangın nedeniyle korku yaşadı.

Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık 1 saatlik bir çalışma sonucunda 10 itfaiye aracının müdahalesiyle söndürüldü.

İtfaiye ekiplerinin depoda soğutma çalışması devam ediyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yemeklik Yağ Deposundaki Yangın Söndürüldü - Son Dakika


Advertisement