Yozgat Sorgun'da kaçak tütün ticaretine yönelik operasyonda 620 kilo tütün ele geçirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yozgat Sorgun'da kaçak tütün ticaretine yönelik operasyonda 620 kilo tütün ele geçirildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Yozgat Sorgun\'da kaçak tütün ticaretine yönelik operasyonda 620 kilo tütün ele geçirildi

Yozgat Sorgun'da kaçak tütün ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda 620 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin düzenlediği operasyonda şüpheliler Y.İ., B.V. ve H.S. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde düzenlenen operasyonda 620 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Sorgun ilçesinde kaçak tütün ticareti yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Belirlenen ikametlere düzenlenen operasyonda, 620 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Şüpheliler Y.İ., B.V. ve H.S. hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.