Yükünü Boşaltan Kamyon, 50 Metreden Yuvarlandı - Son Dakika
3. Sayfa

Yükünü Boşaltan Kamyon, 50 Metreden Yuvarlandı

Yükünü Boşaltan Kamyon, 50 Metreden Yuvarlandı

DENİZLİ'nin Honaz ilçesindeki taş ocağında, sürücüsünün damperindeki yükü boşaltmak için geri manevra yaptığı hafriyat kamyonu, yaklaşık 50 metre yükseklikten taklalar atarak yuvarlandı.

05.09.2018 15:02

DENİZLİ'nin Honaz ilçesindeki taş ocağında, sürücüsünün damperindeki yükü boşaltmak için geri manevra yaptığı hafriyat kamyonu, yaklaşık 50 metre yükseklikten taklalar atarak yuvarlandı. Son anda atlayan kamyon şoförü, yaralı kurtuldu.

Olay, saat 10.00 sıralarında Honaz ilçesinin kırsal Kocabaş Mahallesi'nde meydana geldi. Suriye uyruklu Cemal Şebik, (52) taş ocağına getirdiği taşları boşaltmak için yönetimindeki kamyonla geri manevra yapmak istedi. Bu sırada arka lastik çukura düşünce kamyon kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metre yükseklikten yuvarlandı. Son anda kamyondan atlayan Şebik, kayalıklara düşüp yaralandı. Taklalar atan kamyon ise hurdaya döndü.

Cemal Şebik, çağırılan ambulansla Honaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Şebik'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Yükünü Boşaltan Kamyon, 50 Metreden Yuvarlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement