Zonguldak'ta Husumetli Bıçaklama Olayı: Zanlı Kaçtı - Son Dakika
3.Sayfa

Zonguldak'ta Husumetli Bıçaklama Olayı: Zanlı Kaçtı

Zonguldak\'ta Husumetli Bıçaklama Olayı: Zanlı Kaçtı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, daha önceden husumet bulunan bir kişi, karşılaştığı husumetlisini bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlının yakalanması için ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, suç aleti bıçak el konuldu. Zanlı ise polis ekipleri tarafından aranıyor.

29.02.2024 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi, karşılaştığı husumetlisini bıçaklayarak ağır yaraladı. Kaçan zanlının yakalanması için ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Yalı Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre, daha önceden aralarında husumet bulunan Zafer İ. ile Serkan Ö. caddede karşılaştı. Çıkan tartışmada Serkan Ö., Zafer İ.'yi kasıklarından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Zafer İ., ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Zafer İ.'nin durumunun ağır olduğu öğrenilirken ekipler suç aleti bıçağa el koydu. Olay yerinden kaçan zanlı Serkan Ö. ise ekiplerce her yerde aranıyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Zonguldak'ta Husumetli Bıçaklama Olayı: Zanlı Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement