İntörn Doktorlara İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika
Eğitim

İntörn Doktorlara İş Güvenliği Eğitimi

İntörn Doktorlara İş Güvenliği Eğitimi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından intörn doktorlara yönelik "İş Güvenliği Eğitimi" düzenlendi.

16.09.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından intörn doktorlara yönelik "İş Güvenliği Eğitimi" Tıp Fakültesi amfisinde gerçekleştirildi. Eğitime Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri olan intörn doktorlar katıldı.

6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu kapsamında verilen eğitimde Genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, iş kazaları ve meslek hastalıkların sebepleri ve işyerlerindeki riskler, kaza, yaralanma ve hastalıktan korunma prensipleri, korunma ve tekniklerinin uygulanması, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, yasal mevzuat ile ilgili bilgiler, işyerinde güvenli ortam ve sistemleri kurma, kişisel koruyucu alet kullanımı, ekranlı ekipmanlarla çalışma, uyarı işaretleri, kimyasal, fiziksel ve biyolojik maddelerle ortaya çıkan riskler, temizlik ve düzen gibi konular hususunda bilgiler verildi.

5 gün sürecek olan ve toplamda 20 saat verilecek eğitim sonunda intörn doktorlara sertifika verilecek. Her branşta uzman kişilerce verilecek olan eğitimde, 19 konu ve 15 eğitimci 5 gün boyunca intörn doktorları bilgilendirecek.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim İntörn Doktorlara İş Güvenliği Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement