Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu - Son Dakika
Ekonomi

Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu

Bahçelievler'de yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL değerinde, dünyaca ünlü markaların taklitleri olan sahte parfüm ele geçirildi.

20.03.2018 19:21  Güncelleme: 21:01

Bahçelievler'de Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda piyasa değeri yaklaşık 2 milyon TL değerinde sahte parfüm ele geçirildi.

KAÇAKÇILIK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ BASKIN YAPTI

Kaçakçılık Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaptıkları çalışma sonucunda Bahçelievler Yenibosna Güner Sokak içerisinde bulunan bir iş yerinde sahte parfüm imalatı yapıldığını tespit etti. Ekipler bir süre takibe aldığı iş yerine operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda iş yerinde 2 bin adet doldurulmuş şişe parfüm, 10 bin adet doluma hazır boş şişe ve parfüm imalatında kullanılan sahte esans ele geçirdi.

Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON TL

Sağlıksız koşullarda üretim yapılan iş yerinde dünyaca ünlü markaların taklitleri olan parfümlerin piyasa değerinin yaklaşık 2 milyon TL olduğu belirtildi. Ekipler iş yerinde bulunan 3 kişiyi gözaltına alınırken parfümlere de imha edilmek üzere el konuldu.

Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu
Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu
Bahçelievler\'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Bahçelievler'de 2 Milyon Liralık Sahte Parfüm Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • KÖSTENCELİ: Bahçelievler e ne oluyor arkadaş Adana ile yarışır duruma geldi... 12 1 Yanıtla
  • Gökçen : Bahçelievlerde dönen işlerin sayısı Yok kalkmış neyle uğraşıyorlar ya bahis pisliğini uyusturucu işini halledin !!! 7 0 Yanıtla
  • Sivridil: O bölgede ot ceken gencleri ihbar eden vatandas, kimse ilgilenmeyince bu sefer, bu bölgede ot kullanmak serbestmi diye sormuştu 2 0 Yanıtla

Advertisement