Hdp'li Önder: Artık Öcalan'ın Tecridinin Kaldırılması Değil Özgürlüğünü Acil Bir Gündem Olarak... - Son Dakika
Ekonomi

Hdp'li Önder: Artık Öcalan'ın Tecridinin Kaldırılması Değil Özgürlüğünü Acil Bir Gündem Olarak...

"bu SEKRETARYAYI DA MÜZAKERELERDE KAYIT ALTINA ALIP MUTABIK KALMIŞTIK" HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan'ın yanındaki 2 mahkumun sevk edildiğini söyleyerek, "Ne oldu bu kadar sayın Öcalan'ı izzetliyordunuz. Bu sekretaryayı da müzakerelerde kayıt altına alıp mutabık kalmıştık. Ne oldu da yanındaki 2 arkadaşı ailelerine bile haber vermeden sürgün ettiniz?

07.01.2016 15:38

"bu SEKRETARYAYI DA MÜZAKERELERDE KAYIT ALTINA ALIP MUTABIK KALMIŞTIK"

HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan'ın yanındaki 2 mahkumun sevk edildiğini söyleyerek, "Ne oldu bu kadar sayın Öcalan'ı izzetliyordunuz. Bu sekretaryayı da müzakerelerde kayıt altına alıp mutabık kalmıştık. Ne oldu da yanındaki 2 arkadaşı ailelerine bile haber vermeden sürgün ettiniz? 5 kişi vardı. Hükümet hepimize toplumsal maliyeti çok büyük olabilecek gelişmelerden korunmak için bir an önce durumu eski koşulların getirmesi kamuoyunu acil ve net bir şekilde bilgilendirmesi gerekir" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Hdp'li Önder: Artık Öcalan'ın Tecridinin Kaldırılması Değil Özgürlüğünü Acil Bir Gündem Olarak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement