OSMİAD 'dan İftar Yemeği - Son Dakika
Ekonomi

OSMİAD 'dan İftar Yemeği

OSMİAD \'dan İftar Yemeği

Osmancıklı İş Adamları Derneği OSMİAD üyeleri, Osmancık Metro Dinlenme Tesislerinde, iftar yemeğinde çok değerli simaları buluşturdu.

17.07.2014 11:41

Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Vezirköprü Kaymakamı Osmancıklı hemşerimiz Mahmut Kayıkçı, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe jandarma Komutanı irfan Kıymaz, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çalışkan, Osmancık Müftüsü Süleyman Çoban, Malmüdürü Hüseyin Zengin’in onur konuğu olarak katıldıkları yemekte Osmancıklı iş adamları, sanayiciler, esnaflar, siyasetçiler, sivil toplum örgütleri başkanları ,banka müdürleri,daire müdür ve amirleri ile davetliler buluştu.

OSMİAD Yönetim kurulu başkanı iş adamı Sakin Bilge yaptığı kısa konuşmada ’’Tüm katılımcılara hoş geldiniz bizleri onurlandırdınız, Amacımız Osmancıklı iş adamlarını,sanayicileri, esnafları,sivil toplum örgütlerini ve siyaset dünyasını bir araya getirip, kollektif çalışmaları hayata geçirerek, iş istihdamını artırıcı çalışmalar yapmaktır’’ dedi.

Ardından Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş göreve geldikleri günden bu zaman kadar yapılan icraatları anlatarak İlçeye gelmesi planlanan Doğal Gaz çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Çok değerli simaların buluştuğu iftar yemeği programında ülke genelinde iş istihdamı genel değerlendirilmesi yapılarak, ülkeye ve Osmancık’a yararlı olunabilecek yatırım ve müteşebbislerden bahsedildi.

İş adamları ile yemeğe katılan davetliler birbirlerine başarılar dileyerek, yemek sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement