Dekorasyonda Şimdi Devetabanı Deseni Moda! - Son Dakika
Emlak

Dekorasyonda Şimdi Devetabanı Deseni Moda!

Dekorasyonda Şimdi Devetabanı Deseni Moda!

Geniş ve farklı şekillere sahip yapraklarıyla mekanları güzelleştiren devetabanı bitkisi, güzel görünümüyle dekorasyon ögelerinde de sıkça tercih edilen bir desen olarak öne çıkıyor. Devetabanı modası, pek çok ünlü markanın koleksiyonlarını renklendirirken evlerde de sıkça karşımıza çıkıyor. Yeşilin ferahlığı şimdi yaşam alanlarında Yeşil devetabanı yaprak desenlerinin; düz beyaz, ekru ya da krem rengi kumaşlar üzerine işlendiği ev tekstil ürünleri, son günlerde pek çok ev dekorasyon mağazasının vitrinlerini süslüyor. Spor, rahat, modern ve

14.05.2018 20:19

Geniş ve farklı şekillere sahip yapraklarıyla mekanları güzelleştiren devetabanı bitkisi, güzel görünümüyle dekorasyon ögelerinde de sıkça tercih edilen bir desen olarak öne çıkıyor. Devetabanı modası, pek çok ünlü markanın koleksiyonlarını renklendirirken evlerde de sıkça karşımıza çıkıyor.

Yeşilin ferahlığı şimdi yaşam alanlarında

monstera pattern livingroom ile ilgili görsel sonucu

Yeşil devetabanı yaprak desenlerinin; düz beyaz, ekru ya da krem rengi kumaşlar üzerine işlendiği ev tekstil ürünleri, son günlerde pek çok ev dekorasyon mağazasının vitrinlerini süslüyor. Spor, rahat, modern ve bir o kadar da şık yaşam alanları oluşturmak için bu desene sahip yastık kılıfı, perde ya da masa örtülerini tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarları özellikle koyu renkler ya da sarı, kırmızı gibi canlı renklerle birlikte kullanıp hoş bir kontrast yaratabilirsiniz.

Yatak odası dekorasyonuna modern bir bakış açısı

Dekorasyonda Şimdi Devetabanı Deseni Moda!

Genellikle klasik bir tarzın benimsendiği yatak odalarında artık daha modern bir hava yakalanmak isteniyor. Siz de bu görünümü devetabanı desenli ögeleri de kullanarak destekleyebilirsiniz. Perdeler, yatak örtüleri ya da süs yastıkları ile odanızı yenileyebilirsiniz. Eğer daha renkli bir oda istiyorsanız yaprakların renkli olarak işlendiği tasarımlar arasından seçim yapabilirsiniz.

Mutfaklara doğadan bir dokunuş

monstera pattern plate ile ilgili görsel sonucu

Devetabanı modası, mutfak eşyaları ve aksesuarlarında da kendini gösteriyor. Beyaz sofra aksesuarlarıyla çok iyi uyum sağlayan devetabanı desenli; bardak, tabak ya da sunum, servis araçlarıyla modern görünümlü, şık sofralar kurabilir, dilerseniz mutfak dekorasyonunuza da bu ögelerle farklı bir hava katabilirsiniz.

Banyoların havasını değiştirecek doğal desenler

monstera decor bathroom ile ilgili görsel sonucu

Evin en ferah, en rahat şekilde dekora edilmesi gereken alanlarından biri olan banyolar, çeşitli aksesuarlar ile daha hoş bir görünüme bürünüyor. Devetabanı deseni ise bu alanlarda en çok duş perdelerinde kendini gösteriyor. İri yaprak desenli duş perdeleri banyoların tarzını bir anda değiştiriyor. Devetabanı desenli ya da kabartmalı banyo aksesuarları ise küçük ama şık dokunuşları seven, daha minimalist dokunuşlardan hoşlanan kişiler tarafından tercih ediliyor.

Küçük dokunuşlar, zarif etkiler

monstera decor ile ilgili görsel sonucu

Evinizin her mekanında kullanabileceğiniz çeşitli aksesuarlar, dekorasyonun en önemli ögeleri arasında yer alıyor. Bu ögeler, üzerlerinde kullanılan zarif desenler ile daha da şık hale geliyor. Mutfaktan balkona, salondan çalışma odasına kadar pek çok mekanda kullanılan; çerçeveler, tablolar ve biblolarda da devetabanı modasına uygun seçimler yapabilirsiniz.

Sadece birkaç küçük adımla daha doğal, modern bir dekorasyon yaratmak için siz de bu modaya ayak uydurabilir, yeşil rengin güzelliğini eşyalarınız ve aksesuarlarınızla kombinleyebilirsiniz.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Dekorasyonda Şimdi Devetabanı Deseni Moda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement