10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika
Güncel

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

10.01.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şimşek, mesajında, toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren basın mensuplarının, ilde, ülkede ve dünyadaki olaylardan, yaşanan gelişmelerden haberdar etmek için zamanla yarışarak doğru bilgileri aktarmaya çalıştıklarını belirtti.

Haber ulaştırmada teknolojinin de gelişmesiyle birlikte yazılı ve görsel yayın yapan kurumlara internet haberciliği de eklenerek, haberleri en kısa sürede geniş kitlelere ulaşmaya başladığını ve gazetecilik mesleğinin öneminin daha da arttığını ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Kamuoyunu bilgilendirerek, gündeme taşıdıkları konularla ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sağlayan, bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getiren siz değerli basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, sağlık ve başarılar dilerim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement