Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri oyunlarını üniversiteliler için sergiledi - Son Dakika
Güncel

Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri oyunlarını üniversiteliler için sergiledi

Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri oyunlarını üniversiteliler için sergiledi

Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri, Akşehir KYK Nasreddin Hoca Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler için özel bir gösteri sunduYurdun yemekhanesinde gerçekleştirilen "Biz bize Moral Gecesi" isimli etkinlikte, Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından kısa bir müzik dinletisi sunuldu.

01.04.2022 14:14  Güncelleme: 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri, Akşehir KYK Nasreddin Hoca Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler için özel bir gösteri sundu

Yurdun yemekhanesinde gerçekleştirilen "Biz bize Moral Gecesi" isimli etkinlikte, Akşehir Belediyesi Fasıl Grubu tarafından kısa bir müzik dinletisi sunuldu.

Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri'nin gösterisi öncesi Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel tarafından katılımcılara yarenlik kültürü, geleneği ve oyunları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öncel'in konuşmasının ardından gösterilerine başlayan yarenler, üniversiteli gençlerle çalan müzik eşliğinde oyun oynadı.

Etkinliğe Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Eyüp Yılmaz, Akşehir KYK ve Kredi Yurtlar Müdürü Bünyamin Efe, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Akşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Kıyıcı ve üniversite öğrencileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akşehir Belediyesi Sıra Yarenleri oyunlarını üniversiteliler için sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement