Almanya'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı

Almanya\'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı

Rheinberg'te düzenlen ve dün sona eren Astec Kitap Fuarı'nda konferans ve imza gününe katılan ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, takipcilerinden yoğun ilgi gördü.

06.01.2014 15:38

Rheinberg'te düzenlen ve dün sona eren Astec Kitap Fuarı'nda konferans ve imza gününe katılan ilahiyatcı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, takipcilerinden yoğun ilgi gördü.

Fuar alanında bulunan ve izleyicilerin tıka basa doldurduğu konferans bölümünde konuşan ünlü ilahiyatcı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, kendi anlatım tarzıyla takipcileriyle sohbet etti.Konferansın ardından kitap imzalayan Hatipoğlu, yoğun izhiham nedeniyle yaklaşık iki saati aşkın kitap imzalamak durumunda kaldı.Her yaştan insanın Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu ile fotoğraf çektirebilmek için bir birleriyle yarışırken, Nihat Hatipoğlu'nun bu tekipcilerinin isteğini geri çevirmemek için büyük gayret gösterdiği gözlendi.

Habercilere konferansını değerlendiren Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, yurtdışında yaşayan insanlarımızla buluşmak beni mutlu ediyor.Vatandaşlarımızla sohbet ettik, hasret giderdik.Onlara, çocuklarını dinimizi ve dilimizi öğreterek yetiştirmeleri gerektiğini tavsiye ettim.Gurbette yaşayan insanlarımıza, Allah güç-kuvvet ve huzur versin diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement