Altay'da Yolcu Mansız'la Yollar Ayrılıyor - Son Dakika
Güncel

Altay'da Yolcu Mansız'la Yollar Ayrılıyor

Altay\'da Yolcu Mansız\'la Yollar Ayrılıyor

SPOR Toto 2'nci Lig'e yükselen Altay'da orta saha oyuncusu Yolcu Mansız'ın yeni sezonda kadroda düşünülmediği öğrenildi.

11.06.2017 14:15

SPOR Toto 2'nci Lig'e yükselen Altay'da orta saha oyuncusu Yolcu Mansız'ın yeni sezonda kadroda düşünülmediği öğrenildi.

Siyah beyazlıların geçen sezon Kozan Belediyespor'dan transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcu 15 lig, 1 kupa maçında görev aldı. 2018'e kadar sözleşmesi bulunan Yolcu'dan kendisine kulüp bulması isteneceği, bonservisiyle gideceği bir takım bulamaması halinde kiralanmasının gündeme geleceği belirtildi. Mukaveleleri sona eren kaleci Serkan, stoper Erhan ve ön libero Emre ile yeniden anlaşmama kararı alan Altay, kontratı devam etmesine rağmen sol bek Yiğit'le de yolları ayırdı.

Bu arada ilk görüşmede Halil Yılmaz'i ikna edemeyen siyah beyazlılarda Yolcu da giderse, şampiyon kadrodan 6 futbolcu ayrılmış olacak.

Takımdan elenenlere 2-3 ismin daha ekleneceği Altay'da Süper Lig ekiplerinin listesinde yer alan Furkan ve Atakan'ın transfer olması halinde giden oyuncu sayısı 10'u geçecek. İç transferde İbrahim Akın, Necdet, Murat Türkkan, Hayrullah, Ulaş ve Ferdi ile yeniden anlaşan Altay, dış transferde Keçiörengücü'nden golcü Yıldıray Koçal, Bandırmaspor'dan sol bek Serkan Sözmen ve Sivasspor'dan stoper İbrahim Öztürk'le el sıkıştı. İbrahim için yarın imza töreni düzenlenecek.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Yolcu Mansız'la Yollar Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement