Anneler Kızlarından Teknolojiyi Öğreniyor - Son Dakika
Güncel

Anneler Kızlarından Teknolojiyi Öğreniyor

Anneler Kızlarından Teknolojiyi Öğreniyor

Anneler, şimdi kızlarından Eco Bubble teknolojisi ile çamaşır yıkamanın inceliklerini öğreniyor.

29.03.2013 14:54

Samsung'un Eco Bubble Çamaşır Makineleri İle Anneler Kızlarından Teknolojiyi Öğreniyor

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co.,Ltd'in beyaz eşyadaki en iddialı ürünü Eco Bubble çamaşır makineleri Eco Bubble teknolojisiyle yeni neslin olduğu kadar annelerin de gönlünü fethediyor.

Bugüne dek kızlarına her konuda yol gösteren, onlara hayat kılavuzu olan anneler teknolojinin gelişmesiyle hayatlarını kolaylaştıracak yenilikleri kızlarından öğreniyor, onların önerilerini dinliyor. Kızlarına ev işleriyle ilgili son tüyoları veren anneler, şimdi kızlarından Eco Bubble teknolojisi ile çamaşır yıkamanın inceliklerini öğreniyor.

Eco Bubble Çamaşır Makinesi "Çamaşır Yüksek Isıda Yıkanır"Tabusunu Yıkıyor!

Anneler Kızlarından Düşük Isıda da Çamaşırların Tertemiz Yıkanabileceğini Öğreniyor!

Kızları sayesinde Eco Bubble Çamaşır Makinesi ile tanışan anneler, Eco Bubble çamaşır makinesi ile çamaşırların tertemiz yıkanabildiğini üstelik enerji tasarrufu da sağlanabildiğini görüyor. Samsung'un yeni Eco Bubble çamaşır makinesinde bulunan Eco Bubble teknolojisi, özel jeneratöründe hava ve suyu köpük oluşturmak için kullanıyor. Oluşan bu köpükler sayesinde çamaşır makinesi düşük derecelerde dahi mükemmel bir yıkama performansı sağlarken anneler hem zamandan hem de enerjiden tasarruf ediyor.

Eco Bubble çamaşır makinesinin üstün özellikleri, titiz anneleri de unutmuyor. Makinenin otomatik leke çıkarma programı sayesinde sık karşılaşılabilen kan, kakao, çay, şarap, domates, kurşun kalem, makyaj, çamur, çimen gibi zorlu lekeler tek bir yıkamada rahatlıkla çıkartılıyor.

Samsung'un yeni Eco Bubble Çamaşır Makinesi'nin kusursuz Crstyal Gloss şeffaf kristal tasarımı ise annelerin gönlünü fethederken ortama da şıklık katıyor.

Samsung Eco Bubble Çamaşır Makineleri 899 TL'den başlayan fiyatlarla tüm Samsung bayilerinde anneler ve kızlarını bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anneler Kızlarından Teknolojiyi Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement