Antalya Manavgat Belenobası Sulamasının % 75'İ Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Antalya Manavgat Belenobası Sulamasının % 75'İ Tamamlandı

Manavgat İlçesi Belenobasında 5 560 dekar tarım alanını pompajla sulayacak olan Belenobası Pompaj Sulama Projesinin %75'i tamamlandı.

01.09.2015 09:03

Devam eden çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür; Tamamlandığında 5 560 dekar tarım alanını pompajla sulayacak olan Manavgat Belenobası Pompaj Sulaması İnşaat çalışmalarımızda %75 fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşmış bulunmaktayız.

Manavgat Belenobası Pompaj Sulaması inşaatımızda toplam 27 750 m uzunluğundaki PE boru imalatlarının tamamı ile 1 800 m uzunluğunda çelik boru imalatı tamamlanmıştır.

Mekanik aksamlar ve sanat yapıları montaj imalatları devam etmektedir.
Diğer taraftan Pano binası, Enerji nakil hattı ve trafo imalatları, 1. yükleme havuzu tamamlanmış olan inşaatımızda Pompa istasyonu temeli atılmış olup, 2. Yükleme havuzunun da beton imalatları tamamlanmak üzeredir.
İnşaatımızda ayrıca perde imalatlarının yapımına devam edilmektedir. İnşallah hedefimiz çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlamaktır. Bu bağlamda çalışmalarda emeği geçen DSİ ve Firma elemanlarına teşekkür ediyorum. 'dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antalya Manavgat Belenobası Sulamasının % 75'İ Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement