Artık 32. Günümüz Yok - Son Dakika
Güncel

Artık 32. Günümüz Yok

Hayatını kaybeden usta gazeteci Mehmet Ali Birand için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

19.01.2013 11:46  Güncelleme: 11:51

Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden usta gazeteci Mehmet Ali Birand için Teşvikiye Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze törenine çok sayıda siyasi erkan ve gazeteci katıldı.

Tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybeden ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand'ın cenazesi, Doğan TV Center'da düzenlenen törenin ardından Teşvikiye Camii'ne getirildi. Birand'ın cenazesi ile birlikte eşi Cemre, oğlu Umur, gelini Caterina da camiye geldi. Mehmet Ali Birand'ın cenazesinin musalla taşına konulmasının ardından Cemre Birand eşinin tabutunun etrafını çiçeklerle süslerken, Umur Birand ise babasının fotoğrafını öptü. Camide annesi ile birlikte taziyeleri kabul eden Umur Birand'ın daha sonra eşi Caterina'ya sarılarak ağladığı görüldü.

Öte yandan, çok sayıda siyasi erkan ve gazetecinin katıldığı törende geniş güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik ekipleri, çelenklerin camiye alınması sırasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) çelengi dahil bütün çelenkleri tek tek ararken, caddelere "Üzgünüz takvimden bir yaprak düştü, artık 32'nci Günümüz yok" yazılı Birand'ın posterleri asıldı.

Birand'ın cenazesi, öğle namazına müteakip düzenlenen törenin ardından Anadolu Hisarı'nda bulunan aile kabristanına defnedilecek. - İSTANBUL

Artık 32. Günümüz Yok
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Artık 32. Günümüz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement