Başkan Kerimoğlu, Özel Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız - Son Dakika
Güncel

Başkan Kerimoğlu, Özel Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız

Özel Türk Anneler Derneği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu,"Özel çocuklarımızın her zaman yanında olacağız"dedi.

20.05.2016 10:10

Bakırköy , Şenlikköy Mahallesi'nde bulunan Özel Türk Anneler Derneği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaretinde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu duygularını şu şekilde ifade etti:

"Zihinsel engelli, otizmli, down sendromlu ve öğrenme güçlüğü çeken 62 çocuğumuza ve yetişkinimize ücretsiz olarak günlük yaşam becerilerini geliştirebilme hizmeti veren Merkezimizin tüm çalışanlarını ve Özel Türk Anneler Derneği üyelerini kutluyorum. Özel çocuklarımızın günlük yaşam becerileri kazanabilmeleri için çok ciddi bir emek veriyorlar ve bunda da çok başarılılar. Biz belediye olarak özel çocuklarımızın her zaman yanlarında olacağız. Ayrıca Merkezde müdür asistanı olarak görev yapan Emre Ünlükaplan'ı da çıkardığı ve bana da hediye ettiği "Gül Pembem Açar, Pembe Çiçek" kitabından dolayı kutluyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kerimoğlu, Özel Çocuklarımızın Her Zaman Yanında Olacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement