Çiğli'de Gece Okunan Selanın Nedeni Araştırılıyor - Son Dakika
Güncel

Çiğli'de Gece Okunan Selanın Nedeni Araştırılıyor

İZMİR'in Çiğli İlçesi'ndeki bazı camilerde gece saatlerinde sela okunduğu yönündeki iddialar üzerine İzmir İl Müftülüğü soruşturma başlattı.

15.09.2016 12:50

İZMİR'in Çiğli İlçesi'ndeki bazı camilerde gece saatlerinde sela okunduğu yönündeki iddialar üzerine İzmir İl Müftülüğü soruşturma başlattı. İl Müftüsü Ramazan Muslu, "Arkadaşlarımız konuyu araştırıyor. Bir veya iki caminin adı geçiyor ancak henüz netlik yok. Merkezi sistemden kaynaklanmadığını söyleyebilirim" diye konuştu.

Gece saatlerinde İstasyonaltı Mahallesi'nde bazı camilerde sela okunması vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu. Darbe girişiminin ardından camilerde sela okunması nedeniyle polise çok sayıda ihbar geldi. Bölgede araştırma yapan polis herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı. Konuyla ilgili İzmir İl Müftülüğü yetkilileri hangi camilerden sela okunduğunun belirlenmesi için çalışma başlattı. İl Müftüsü Ramazan Muslu, "Arkadaşlarımız konuyu araştırıyor. Bir veya iki caminin adı geçiyor ancak henüz netlik yok. Merkezi sistemden kaynaklanmadığını söyleyebilirim. Konuyla ilgili net bir şey söylemek için henüz erken, çalışmalarımızı tamamladıktan sonra kesinlik kazanacak. Camilerimizin sistemine girilmiş de olabilir" dedi. Bu arada Çiğli'de yaşayan bazı kişiler, selayı duymadıklarını belirtti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çiğli'de Gece Okunan Selanın Nedeni Araştırılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement