Diyarbakır'da Fidye İçin Kaçırılan Çocuk Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Fidye İçin Kaçırılan Çocuk Kurtarıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gözaltına alınan zanlıların adliyeye getirilişleri Diyarbakır'da fidye için kaçırılan çocuk kurtarıldı Kayapınar'da kaçırdıkları çocuğa karşılık 1 milyon 500 bin lira fidye isteyenlerin yakalanması için operasyon düzenlendi Elleri kelepçeyle bağlı, yüzü maskeyle kapatılan çocuk bir iş yerinde bulunurken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kaçırdıkları bir çocuğa karşılık 1 milyon 500 bin lira fidye istedikleri belirtilen 4 kişi yakalandı.

12.01.2016 13:40

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Gözaltına alınan zanlıların adliyeye getirilişleri Diyarbakır'da fidye için kaçırılan çocuk kurtarıldı

Kayapınar'da kaçırdıkları çocuğa karşılık 1 milyon 500 bin lira fidye isteyenlerin yakalanması için operasyon düzenlendi

Elleri kelepçeyle bağlı, yüzü maskeyle kapatılan çocuk bir iş yerinde bulunurken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kaçırdıkları bir çocuğa karşılık 1 milyon 500 bin lira fidye istedikleri belirtilen 4 kişi yakalandı. Çocuk, elleri plastik kelepçeyle bağlı, yüzü maskeyle kapatılmış halde bir iş yerinde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, 10 Ocak'ta 15.30 sıralarında Kayapınar ilçesi Gaziler Mahallesi civarında küçük yaşta bir çocuğa karşı yağma, hürriyetinden yoksun kılma ve fidye isteme suçlarının gerçekleştirildiği bilgisi alındığı, konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce çalışma başlatıldığı bildirildi.

Araştırmalar sonucu mağdurun 10 Ocak'ta öğle saatlerinde kaçırıldığı ve kaçıran şahısların fidye olarak 1 milyon 500 bin lira talep ettiklerinin anlaşıldığı belirtilen açıklamada, bunun üzerine çocuğun kaçırıldığı bölgede yapılan detaylı çalışmalarda mağdurun tutulduğu yerin belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, 10 Ocak'ta 18.00 sıralarında Diyarbakır- Elazığ karayolu üzerinde bulunan bir iş yerinde yapılan aramalarda kaçırılan çocuğun elleri plastik kelepçeyle bağlı ve yüzü siyah renkli maskeyle kapatılmış bir şekilde bulunduğu aktarılarak, şu bilgiler verildi:

"Operasyon sonucu 4 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar Emniyet Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının akabinde adli makamlarda intikal ettirilmiş ve şahıslardan 3'ü tutuklanmıştır. Halkın huzurunu ve asayişini bozmaya çalışan şahıslara yönelik verilen mücadele kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir."

Diyarbakır\'da Fidye İçin Kaçırılan Çocuk Kurtarıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Fidye İçin Kaçırılan Çocuk Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement